Värikäs salaatti Kvinoa- & kikhernesekoituksella, puna- & ruusukaalilla, appelsiinilla ja sahramikastikkeella

Valmista värikäs ja moderni salaatti, jossa yhdistyy kahdenlainen kaali ja hedelmäinen maku appelsiinista ja granaattiomenasta. Raitajuurekset viimeistelevät salaattiin vaikka joulutunnelman!

 • Kokkausaika
  30 minuuttia
 • Resepti
  4 annosta

Ainekset

Sahramikastike

 • ½ maustemitta sahramia
 • 1 rkl juoksevaa hunajaa
 • 3 rkl omenviinietikkaa
 • 4 rkl oliiviöljyä
 • suolaa
 

Valmistus

 1. Valmista ensin kastike sekoittamalla sahrami, hunaja ja etikka. Lisää öljy samalla vatkaten. Mausta suolalla. 
 2. Keitä GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitus ja maustepippurit pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Voit halutessasi korvata kvinoa- & kikhernesekoituksen GoGreenin Kvinoalla tai GoGreenin Bulgurilla.
 3. Suikaloi raitajuuri ja sekoita siihen hiukan sahramikastiketta.
 4. Leikka ruusukaalit puolikkaiksi ja paista voissa kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä. Lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri sulaa.  
 5. Sekoita kaikki kasvikset ja jäähtynyt kvinoa- & kikhernesekoitus kulhossa. Annostele lautasille ja viimeistele fetajuustolla, sahramikastikkeella ja hampunsiemenillä.
 6. Valmista ensin kastike sekoittamalla sahrami, hunaja ja etikka. Lisää öljy samalla vatkaten. Mausta suolalla. 
 7. Keitä GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitus ja maustepippurit pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Voit halutessasi korvata kvinoa- & kikhernesekoituksen GoGreenin Kvinoalla tai GoGreenin Bulgurilla.
 8. Suikaloi raitajuuri ja sekoita siihen hiukan sahramikastiketta.
 9. Leikka ruusukaalit puolikkaiksi ja paista voissa kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä. Lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri sulaa.  
 10. Sekoita kaikki kasvikset ja jäähtynyt kvinoa- & kikhernesekoitus kulhossa. Annostele lautasille ja viimeistele fetajuustolla, sahramikastikkeella ja hampunsiemenillä.