Valmistus

Laske 2 dl bulguria ja 4 dl vettä kahta annosta kohden.

  1. Kiehauta hiukan suolattu vesi.
  2. Lisää bulgur ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen. Anna kiehua kunnes vesi on haihtunut (n. 8-10 min).
  3. Anna seisoa hetken ennen tarjoilua.

Ainesosat

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1500 kJ/ 350 kcal
Rasvaa 1,3 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 68 g
josta sokereita 0,4 g
Ravintokuitua 7,7 g
Proteiinia 12 g
Suolaa 0,04 g
Rautaa 2,5 mg (18%*)
*Päivän saantisuosituksesta.

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen