Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut mullistaa kasvisruoan valmistus. Meidän maailmassamme kaiken ruoan ei tarvitse olla kasvisperäistä; mutta tavoitteenamme on tarjota raaka-aineita, joiden avulla vihreämmän aterian valmistaminen on helpompaa, hauskempaa ja herkullisempaa.  Haluamme kaikkien tietävän miten helppoa meidän meidän siemeniämme, papujamme, linssejämme ja kasviksiamme on käyttää päivittäisessä ruoanlaitossa - ja miten herkullista.

SYDÄMEN ASIAMME

LANTMÄNNEN CEREALIA VETÄÄ TAKAISIN GOGREENIN KOKONAISIA TATTARISUURIMOITA

GoGreenin kokonaisten tattarisuurimoiden tuote-erä, joka ei ole täysin gluteeniton, vedetään markkinoilta. Tuote voi aiheuttaa terveysriskin keliakiaa tai vilja-allergiaa sairastaville.

Lue lisää

Toimimme kestävän kehityksen hyväksi

GoGreen hakee kaikkein parhaimmat palat maailman eri keittiöistä samalla kun kannamme vastuumme ympäristöstämme. Toimme ensimmäisinä markkinoille  pavut, herneet ja linssit tetrapakkauksissa, jotka ovat perinteisiä säilykepurkkeja huomattavasti ympäristöystävällisempiä. Valikoimaamme täydentää nyt myös luomupavut, -herneet, -maissi ja -tomaattimurska. Parempaa sinulle ja ympäristölle.

Veggie Translate

Ensimmäiset askeleet kohti vihreämpää arkea voivat olla pieniäkin. Vaihda jokin ruoan ainesosa tuotteeseemme tai lisää jotakin tuotettamme ruokaan, josta jo pidät. Korvaa jauhelihakastikkeen jauheliha linsseillä tai pavuilla. Tuloksena on herkullinen, terveellisempi ja riittoisa ateria. Tutustu inspiroiviin filminpätkiimme kun haluat vihreämmän arkiruokavalion.

Inspiraatiota arkeen

Tietoa Lantmännenista

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 18 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 60 miljardia SEK. Viljasta ammentaen edistämme maatalouden elinvoimaisuutta.

Tunnetuimpia elintarviketuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Vaasan, AXA, Kungsörnen, GoGreen, FINN CRISP ja START. Yrityksemme perustan muodostavat osaaminen ja arvot, jotka ovat säilyneet omistajillamme sukupolvien ajan. Otamme yhdessä vastuun koko arvoketjusta pellosta pöytään tutkimuksen, tuotekehityksen ja muun toimintamme avulla.

Lue lisää Lantmännenista