Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut mullistaa kasvisruoan valmistus. Meidän maailmassamme kaiken ruoan ei tarvitse olla kasvisperäistä; mutta tavoitteenamme on tarjota raaka-aineita, joiden avulla vihreämmän aterian valmistaminen on helpompaa, hauskempaa ja herkullisempaa.  Haluamme kaikkien tietävän miten helppoa meidän meidän siemeniämme, papujamme, linssejämme ja kasviksiamme on käyttää päivittäisessä ruoanlaitossa - ja miten herkullista.

SYDÄMEN ASIAMME

Toimimme kestävän kehityksen hyväksi

GoGreen hakee kaikkein parhaimmat palat maailman eri keittiöistä samalla kun kannamme vastuumme ympäristöstämme. Toimme ensimmäisinä markkinoille  pavut, herneet ja linssit tetrapakkauksissa, jotka ovat perinteisiä säilykepurkkeja huomattavasti ympäristöystävällisempiä. Valikoimaamme täydentää nyt myös luomupavut, -herneet, -maissi ja -tomaattimurska. Parempaa sinulle ja ympäristölle.

Veggie Translate

Ensimmäiset askeleet kohti vihreämpää arkea voivat olla pieniäkin. Vaihda jokin ruoan ainesosa tuotteeseemme tai lisää jotakin tuotettamme ruokaan, josta jo pidät. Korvaa jauhelihakastikkeen jauheliha linsseillä tai pavuilla. Tuloksena on herkullinen, terveellisempi ja riittoisa ateria. Tutustu inspiroiviin filminpätkiimme kun haluat vihreämmän arkiruokavalion.

Inspiraatiota arkeen