Joulusalaatti Kvinoa- & kikhernesekoituksella, puna- & ruusukaalilla, appelsiinilla ja sahramikastikkeella

Valmista moderni joulusalaatti, jossa yhdistyy kahdenlainen kaali ja hedelmäinen maku appelsiinista ja granaattiomenasta. Raitajuurekset viimeistelevät salaattiin joulutunnelman!

Ainekset

 

Sahramikastike

  • ½ maustemitta sahramia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 3 rkl omenviinietikkaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa

Valmistus

1. Valmista ensin kastike sekoittamalla sahrami, hunaja ja etikka. Lisää öljy samalla vatkaten. Mausta suolalla. 

2. Keitä GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitus ja maustepippurit pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

3. Suikaloi raitajuuri ja sekoita siihen hiukan sahramikastiketta.

4. Leikka ruusukaalit puolikkaiksi ja paista voissa kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä. Lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri sulaa.  

5. Sekoita kaikki kasvikset ja jäähtynyt kvinoa- & kikhernesekoitus kulhossa. Annostele lautasille ja viimeistele fetajuustolla, sahramikastikkeella ja hampunsiemenillä.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?