Suklaalaatat
Auringonkukan- ja kurpitsansiemenien pähkinäinen aromi suklaan kanssa on lyömätön yhdistelmä!
-
Valmistusaika10 minuuttia
-
Resepti1 pelti
Ainekset
- 400 g suklaata, kaakaopituisuus vähintään 70 %
- 1 dl GoGreen Pellavansiemeniä
- 1 dl GoGreen Auringonkukansiemeniä
- 1 dl GoGreen Kurpitsansiemeniä
Valmistus
- Aseta leivinpaperi vuoan (koko n. 20 x 30 cm) pohjalle.
- Sulata tumma suklaa vesihauteessa.
- Sekoita pellavansiementä, auringonkukansiemenet ja kurpitsansiemenet kulhossa.
- Lisää 2/3 siemensekoituksesta sulaan suklaaseen ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos leivinpaperin päälle. Ripottele jäljellä oleva siemensekoitus pinnalle.
- Anna jähmettyä.
- Murra sopivankokoisia paloja tarjolle.