Salaatti kidneypavuilla, fenkolilla, chèvreellä ja sahramilla
Ihana yhdistelmä raakoja vihanneksia ja pehmeitä täyteläisiä papuja - sopii vaikka Jouluna!
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 1 pakkaus GoGreen Luomu kidneypavut
- 1 fenkoli
- 1 pussi machêsalaattia
- 1/2 ruukku ruohosilulia
- 1/2 granaattiomena
- 3 rkl GoGreen Auringonkukansiemeniä
- 3 viikunaa
- 100 g chèvre-juustoa
Kastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl etikkaa
- 1 rkl dijonsinappia
- 1 rkl sitruunamehua
- 0,5 g sahramia
- Suolaa, pippuria
Valmistus
- Sekoita kastikkeen kaikki ainekset ja anna olla hetki.
- Huuhtele pavut kylmässä vedessä. Hienonna ruohosipuli. Paahda auringonkukansiemenet.
- Poista fenkolista huonot lehdet ja hienonna se suikaleiksi. Laita jääveteen hetkeksi.
- Laita machêsalaatti isolle lautaselle. Laita pavut, ruohosipuli, fenkoli ja granaattiomenansiemenet salaatin päälle.
- Viimeistele käsin paloitellulla chèvre-juustolla ja paahdetuilla auringonkukansiemenillä.