Kasvisbolognese punaisista linsseistä
Oletko jo kokeillut kasvisbolognesea? Korvaa liha punaisilla linsseillä ja mausta italialaisittain niin saat makunystyröitä hivelevän kasvisvaihtoehdon – ja niin tavattoman helposti!
-
Valmistusaika30 minuuttia
-
Resepti4-6 annosta
Ainekset
- 1 keltasipuli silputtuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 2 tl kuivattuja yrttejä (esim. timjamia, rosmariinia)
- 1 pakkaus tomaattimurskaa
- 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
- 2–3 dl vettä
- 1 pakkaus GoGreen Mustapapuja kunnolla huuhdeltuina (käyttövalmiit)
- 1 rkl soijaa
- Suolaa ja mustapippuria
- Öljyä paistamiseen
- 200–300 g papupastaa
Valmistus
- Kuullota sipuli. Lisää tomaattipyree ja mausteet, freesaa muutama minuutti.
- Lisää kaikki loput ainekset paitsi pavut ja keitä hiljalleen 20 minuuttia.
- Lisää pavut ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile kasvisbolognese papupastan kanssa, viimestele yrteillä.