Kasvisbolognese punaisista linsseistä

Oletko jo kokeillut kasvisbolognesea? Korvaa liha punaisilla linsseillä ja mausta italialaisittain niin saat makunystyröitä hivelevän kasvisvaihtoehdon – ja niin tavattoman helposti!

  • Kokkausaika
    30 minuuttia

Ainekset

  • 1 keltasipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 tl kuivattuja yrttejä (esim. timjamia, rosmariinia)
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa (käyttövalmis)
  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
  • 2–3 dl vettä
  • 1 pakkaus GoGreen Mustapapuja kunnolla huuhdeltuina (käyttövalmiit)
  • 1 rkl soijaa
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Öljyä paistamiseen
  • 200–300 g papupastaa
 

Valmistus

  1. Kuullota sipuli. Lisää tomaattipyree ja mausteet, freesaa muutama minuutti.
  2. Lisää kaikki loput ainekset paitsi pavut ja keitä hiljalleen 20 minuuttia.
  3. Lisää pavut ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  5. Tarjoile kasvisbolognese papupastan kanssa, viimestele yrteillä.