Kasvispullat mozzarellalla, bulgur- linssisekoituksella ja tomaattikastikkeella

Lehtikaalilla ja mustapavuilla on helppo loihtia vaihtoehto lihapullille. Näissä mukana myös maukasta mozzarellaa. Tarjoile GoGreenin Luomu Bulgur- & linssisekoituksella!

Ainekset (4 annosta)

Valmistus (25 minuuttia)

1. Paista lehtikaali öljyssä keskilämpötilalla.

2. Sekoita tehosekoittumessa huuhdellut mustapavut ja puolet lehtikaalista tasaiseksi massaksi, lisää maizena, suola ja pippuri. 

3. Paloittele mozzarella ja lisää se massaan, sekoita kunnolla ja pyöräytä massasta sopivan kokoisia kasvispullia. 

4. Paista kasvispullat ja cocktailtomaatit öljyssä keskilämpötilalla n. 7 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja tuore basilika. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. 

5. Keitä GoGreen Luomu Bulgur- & linssisekoitus pakkauksess aolevan ohjeen mukaan ja tarjoile paistettujen kasvispullien ja lopun lehtikaalin kera.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?