Kasvispullat mozzarellalla, bulgur ja tomaattikastikkeella
Lehtikaalilla ja mustapavuilla on helppo loihtia vaihtoehto lihapullille. Näissä mukana myös maukasta mozzarellaa.
-
Valmistusaika25 minuuttia
-
Resepti4-6 annosta
Ainekset
- 5 dl GoGreen Bulgur-vehnää
- 350 g lehtikaalia
- 1 pakkaus käyttövalmiita GoGreen Mustapapuja
- 250 g mozzarellaa
- 4-5 rkl maizenaa (suuruste)
- 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
- 250 g cocktailtomaatteja
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- Suolaa, pippuria
Valmistus
- Paista lehtikaali öljyssä keskilämpötilalla.
- Sekoita tehosekoittumessa huuhdellut mustapavut ja puolet lehtikaalista tasaiseksi massaksi, lisää maizena, suola ja pippuri.
- Paloittele mozzarella ja lisää se massaan, sekoita kunnolla ja pyöräytä massasta sopivan kokoisia kasvispullia.
- Paista kasvispullat ja cocktailtomaatit öljyssä keskilämpötilalla n. 7 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja tuore basilika. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
- Keitä GoGreen Bulgur pakkauksess aolevan ohjeen mukaan ja tarjoile paistettujen kasvispullien ja lopun lehtikaalin kera.