Hirssi- ja punajuurikasvispurilaisia ja kesäkurpitsaa

Kasvispurilaiset voi joko paistaa tai grillata. Tarjoile lisäksi leipää ja suosikkikastikettasi.

Ainekset (10 hampurilaista)

  • 2 dl vettä
  • 1 dl GoGreen Hirssinjyviä, huuhtele kuumassa vedessä
  • muutama kuivattu fenkolinsiemen
  • 4 pientä, tuoretta punajuurta
  • ½ zkesäkurpitsa
  • 1 suuri porkkana
  • 1 keltasipuli
  • 4 munaa
  • 1 tl sitruunan kuorta
  • merisuolaa ja pippuria maun mukaan

 

Valmistus (30 min)

1. Keitä vesi kattilassa. Lisää huuhdottu hirssi, suola ja fenkolinsiemenet ja kypsytä matalassa lämmössä n. 10 min. Jäähdytä.

2. Raasta punajuuret, kesäkurpitsa, porkkana ja sipuli. Sekoita hirssi raasteeseen. Lisää munat ja mausteet. Mikäli seos tuntuu liian löysältä, lisää hirssiä tai muita sopivia jauhoja.

3. Kuumenna öljy pannulla ja paista purilaisia muutama minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile maistuvan hampurilaissämpylän ja salaatin kera. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?