Halloumisalaattia bulgurilla

Ruokaisa salaatti kaikille halloumista pitäville. Sopii hyvin buffépäytään tai sellaisenaan vaikka lämpimänä kesäpäivänä.

Ainekset (4 annosta)

2 dl GoGreen Bulguria
1 vihannesliemikuutio
3 rkl viinietikkaa
11 aurinkokuivattuja tomaatteja + 3 rkl niiden öljystä
1 dl persilaa
1 pakkaus GoGreen Luomu Papumixiä (käyttövalmis)
4 rkl öljyä
1 pussi tuoretta pinaattia
1 dl mustia oliiveja
1 ruukku basilikaa
1 valkosipulin kynsi (puristettuna)
suolaa, mustapippuria
2 pakettia halloumia

Valmistus (15 min)

1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan, mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla ja viinietikalla. Paloittele tomaatit pieniksi ja silppua persilja. Leikkaa basilika pienemmiksi paloiksi.
2. Jäähdytä bulgur ja lisää sitten papusekoitus. Sekoita loput ainekset isossa kulhossa. Mausta suolalla ja viinietikalla. 
3. Paista halloumi muutamassa tilkassa oliiviöljyä



Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?