Halloumisalaatti bulgurilla
Ruokaisa salaatti kaikille halloumista pitäville. Sopii hyvin buffapäytään tai sellaisenaan vaikka lämpimänä kesäpäivänä. Jos bulgur ei maistu tällä kertaa voit korvata sen jollain näistä: GoGreen Täysjyvä Couscous, GoGreen Kvinoa, GoGreen Luomu Bulgur- & linssisekoitus, GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitus tai GoGreen Luomu Villiriisi- & hernesekoitus. Vaihtoehtoja löytyy vaihtelua haluaville!
-
Valmistusaika15 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 2 dl GoGreen Bulguria
- 1 kasvisliemikuutio
- 3 rkl viinietikkaa
- 10 aurinkokuivattua tomaattia + 3 rkl niiden öljystä
- 1 dl persiljaa
- 1 pakkaus GoGreen Luomu Papumixiä (käyttövalmis)
- 4 rkl öljyä
- 1 pussi tuoretta pinaattia
- 1 dl mustia oliiveja
- 1 ruukku basilikaa
- 1 valkosipulin kynsi puristettuna
- 2 pakettia halloumia
- Suolaa, mustapippuria
Valmistus
- 1. Keitä bulgur pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla ja viinietikalla. Anna jäähtyä.
- Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pieniksi ja silppua persilja. Leikkaa basilika pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita jäähtynyt bulgur ja papusekoitus. Lisää loput ainekset, mausta suolalla ja viinietikalla.
- Paista halloumi muutamassa tilkassa oliiviöljyä. Viimeistele salaatti paistetulla halloumilla.