Halloumisalaatti bulgurilla

Ruokaisa salaatti kaikille halloumista pitäville. Sopii hyvin buffapäytään tai sellaisenaan vaikka lämpimänä kesäpäivänä. Jos bulgur ei maistu tällä kertaa voit korvata sen jollain näistä: GoGreen Täysjyvä Couscous, GoGreen Kvinoa, GoGreen Luomu Bulgur- & linssisekoitus, GoGreen Luomu Kvinoa- & kikhernesekoitus tai GoGreen Luomu Villiriisi- & hernesekoitus. Vaihtoehtoja löytyy vaihtelua haluaville!

  • Valmistusaika
    15 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 2 dl GoGreen Bulguria
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 10 aurinkokuivattua tomaattia + 3 rkl niiden öljystä
  • 1 dl persiljaa
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Papumixiä (käyttövalmis)
  • 4 rkl öljyä
  • 1 pussi tuoretta pinaattia
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 valkosipulin kynsi puristettuna
  • 2 pakettia halloumia
  • Suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1. Keitä bulgur pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla ja viinietikalla. Anna jäähtyä.
  2. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pieniksi ja silppua persilja. Leikkaa basilika pienemmiksi paloiksi.
  3. Sekoita jäähtynyt bulgur ja papusekoitus. Lisää loput ainekset, mausta suolalla ja viinietikalla. 
  4. Paista halloumi muutamassa tilkassa oliiviöljyä. Viimeistele salaatti paistetulla halloumilla.