Mungpapusalaatti tuoreilla yrteillä
Herkullinen salaatti, jossa pienten mungpapujen lisäksi on mukana runsaasti kasviksia ja tuoreita yrttejä. Kesäillallisten kruunaamaton kuningas! Tai ihan mihin vuodenaikaan tahansa!
-
Valmistusaika30 min + liottaminen
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 2 dl GoGreen Mungpapuja, liota vedessä 8 tuntia
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1 ruukku tuoretta minttua karkeaksi silppuna
- 6-8 kevätsipulia
- 1 vihreä paprika kuutioituna
- 3 keskikokoista tomaattia kuutioituina
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ½ tl merisuolaa
- 3 rkl sitruunamehua (tuoreesta sitruunasta puristettua)
- 3 rkl oliiviöljyä
- ½ dl GoGreen Kurpitsansiemeniä
- ½ dl mustia oliiveja puoliteltuina
Valmistus
- Keitä mungpapuja 12 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kaada pavut suureen kulhoon ja lisää valkosipuli, suola, pippuri, sitruunamehu ja oliiviöljy. Aseta jäähtymään.
- Sekoita jäähtyneet mungpavut ja kasvikset. Mausta lisää tarvittaessa.