Valmistus

  1. Huuhdo pavut.
  2. Liota kylmässä vedessä n. 8 tuntia.
  3. Vaihda papuihin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa ja anna kiehua kannen alla n. 20-30 min.

Ainesosat

Kuivattuja mungpapuja.

AlkuperämaaKiina.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa 1,3 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraattia 45 g
josta sokereita 2 g
Ravintokuitua 16 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,02 g
Rautaa 7,7 mg (55%*)
Magnesiumia 170 mg (45%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen