Valmistus

  1. Huuhtele pavut.
  2. Liota kylmässä vedessä vähintään 12 tuntia.
  3. Kiehauta uudessa, miedosti suolatussa vedessä ja keitä miedolla lämmöllä (kannen alla) n. 20–30 min.
  4. Kaada vesi pois.

Ainesosat

Kuivattu mungpapu.

Alkuperämaa: Merkitty pakkauksen yläosaan.

Paino: 500 g.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1314 kJ/ 314 kcal
Rasvaa 1,1 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraattia 46 g
josta sokereita 1,5 g
Ravintokuitua 10 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,03 g

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen