Hummus - kikhernedippi
Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Myös tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!
-
Valmistusaika10 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
- 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
- 2 valkosipulin kynttä puristettuina
- 4 rkl tuorepuristettua sitruunan mehua
- 1 rkl juustokuminaa
- Suolaa, pippuria
- n. 1,5 dl vettä
- Oliiviöljyä
Valmistus
- Laita kaikki ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.
- Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.