Hummus - kikhernedippi

Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Myös tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!

  • Kokkausaika
    10 minuuttia

Ainekset

  • 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
  • 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
  • 2 valkosipulin kynttä puristettuina
  • 4 rkl tuorepuristettua sitruunan mehua
  • 1 rkl juustokuminaa
  • Suolaa, pippuria
  • n. 1,5 dl vettä
  • Oliiviöljyä

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita. 
  2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.