Avokadosalaattia, myskikurpitsaa ja kvinoaa

Herkullinen kvinoasalaatti maistuu aina. Tämä versio on maustettu marokkolaisittain ja se tarjoillaan paahdetun myskikurpitsan kera.

  • Valmistusaika
    30 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 1 dl GoGreen Kvinoaa
  • 300 g myskikurpitsaa kuorittuna ja kuutioituna
  • 2 rkl oliiviöljyä  
  • 1 rkl Ras el hanout - maustetta
  • 100 g fetajuustoa kuutioituna
  • 1 tl sumakmaustetta (Za’atar)
  • 1 avokado kuorittuna ja paloiteltuna
  • Lisää tuoretta korianteria, rucolaa ja granaattiomenaa ennen tarjoilua 

Valmistus

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Lämmitä uuni 200 °C asteeseen. 
  3. Mausta myskikurpitsa: lisää 1 rkl oliiviöljyä ja ras el hanout -mauste, suola ja pippuri. Levitä kurpitsa pellille ja paahda uunissa 15-20 min. tai kunnes kurpitsa pehmenee. Jäähdytä.
  4. Sekoita fetajuusto, 1 rkl oliiviöljyä ja puolet sumakista (Za’atar) haarukalla.
  5. Asettele muutama rucolanlehti lautaselle ja lusikoi kvinoaa päälle. Lisää avokadoa, myskikurpitsaa ja fetajuustoa. Ripottele korianteria ja granaattiomenaa pinnalle.
  6. Tarjoile korkealaatuisen oliiviöljyn kera ja viimeistele lopulla sumakista.

Reseptin tuotteet