Valmistus

Laske 2 dl vettä ja 1 dl linssejä annosta kohden.

  1. Huuhdo linssit.
  2. Liota linssejä kylmässä vedessä n. tunnin ajan (ei välttämätöntä, mutta lyhentää keittoaikaa n. 10 min).
  3. Keitä raikkaassa vedessä kannen alla n. 20 minuuttia.

Ainesosat

Kuivattuja vihreitä linssejä.

AlkuperämaaTurkki.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1350 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 1 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 49 g
josta sokereita 2,5 g
Ravintokuitua 12 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,1 g
Rautaa 7 mg (50%*)
*Päivän saantisuosituksesta.

Myynnissä täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen