Valmistus
Pellavansiemenet ovat herkullisia ja terveellisiä. Niitä voi sekoittaa mysliin, puuroon ja leipätaikinaan. Sopiva päivittäinen annos on 1-3 rkl.
Pellavansiemenet ovat herkullisia ja terveellisiä. Niitä voi sekoittaa mysliin, puuroon ja leipätaikinaan. Sopiva päivittäinen annos on 1-3 rkl.
Ruotsissa viljelty kokonainen pellavansiemen.
Paino: 400 g.
Energiaa | 2100 kJ/500 kcal |
Rasvaa | 42 g |
josta tyydyttynyttä | 3,7 g |
Hiilihydraattia | 1,6 g |
josta sokereita | 1,6 g |
Ravintokuitua | 27 g |
Proteiinia | 18 g |
Suolaa | 0,08 g |
Rautaa | 8,2 mg (59%*) |
*Päivän saantisuosituksesta. |