Vegepizza pavuilla

  • Kokkausaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 henkilölle

Ainekset

  • 200 g GoGreen Mustapapuja*
  • 4 henkilölle pizzapohjat (leivontamix)
  • 200 g valmista tomaattikastiketta
  • 250 g mozzarellaa

  • 200 g kypsytettyä juustoa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 50 g mangoldia/rucolaa

  • 50 g GoGreen Salaattisekoitusta

*Voit hyvin korvata tai täydentää vaikka GoGreenin Luomu Papumixillä,
Luomu Borlottipavuilla tai Luomu Kikherneillä

Valmistus

  1. Valmista pizzapohjat pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja levitä tomaattikastike taikinalevyn päälle. Lisää täyte: pavut, mozzarella, kypsytetty juusto raasteena, halkaistut kirsikkatomaatit ja ohueksi viipaloitu kesäkurpitsa.
  2. Kypsennä uunissa 10 min 250° asteessa, kunnes pinta ruskistuu. Lisää päälle mangoldia/rucolaa, salaattisekoitusta sekä tarvittaessa tilkka oliiviöljyä.