Vegepizza pavuilla
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 henkilölle
Ainekset
- 200 g GoGreen Mustapapuja*
- 4 henkilölle pizzapohjat (leivontamix)
- 200 g valmista tomaattikastiketta
- 250 g mozzarellaa
- 200 g kypsytettyä juustoa
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 kesäkurpitsa
- 50 g mangoldia/rucolaa
*Voit hyvin korvata tai täydentää vaikka Luomu Kikherneillä
Valmistus
- Valmista pizzapohjat pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja levitä tomaattikastike taikinalevyn päälle. Lisää täyte: pavut, mozzarella, kypsytetty juusto raasteena, halkaistut kirsikkatomaatit ja ohueksi viipaloitu kesäkurpitsa.
- Kypsennä uunissa 10 min 250° asteessa, kunnes pinta ruskistuu. Lisää päälle mangoldia/rucolaa, salaattisekoitusta sekä tarvittaessa tilkka oliiviöljyä.