Vegepizza pavuilla

  • Valmistusaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 henkilölle

Ainekset

  • 200 g GoGreen Mustapapuja*
  • 4 henkilölle pizzapohjat (leivontamix)
  • 200 g valmista tomaattikastiketta
  • 250 g mozzarellaa

  • 200 g kypsytettyä juustoa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 50 g mangoldia/rucolaa

  • 50 g GoGreen Salaattisekoitusta

*Voit hyvin korvata tai täydentää vaikka Luomu Borlottipavuilla tai Luomu Kikherneillä

Valmistus

  1. Valmista pizzapohjat pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja levitä tomaattikastike taikinalevyn päälle. Lisää täyte: pavut, mozzarella, kypsytetty juusto raasteena, halkaistut kirsikkatomaatit ja ohueksi viipaloitu kesäkurpitsa.
  2. Kypsennä uunissa 10 min 250° asteessa, kunnes pinta ruskistuu. Lisää päälle mangoldia/rucolaa, salaattisekoitusta sekä tarvittaessa tilkka oliiviöljyä.