Vege BBQ-pihvit kidneypavuista bataatin kera

Maistuvimmat vege-BBQ-pihvit valmistetaan kidneypavuista ja parsakaalista. Tarjoile grillattujen bataattien ja valkosipulipeston kera.

  • Kokkausaika
    45 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 400 g GoGreen Luomu Kidneypapuja (käyttövalmiit)
  • 200 g tuoretta parsakaalia
  • 4 rkl perunajauhoja
  • 3-4 rkl bbq-kastiketta
  • Suolaa, pippuria

Valkosipulipesto

  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 ruukkua basilikaa
  • 30 g pinjansiemeniä
  • 4-5 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • Suolaa, pippuria

Bataatit

  • 2 bataattia
  • Suolaa, pippuria
  • Tuoretta persiljaa tarjoiluun

Valmistus

  1. Hienonna parsakaali. Huuhtele pavut ja valuta vesi. Murskaa pavut haarukalla ja sekoita mukaan BBQ-kastike, perunajauhot ja parsakaali. Muotoile taikinasta pihvejä ja anna olla jääkaapissa n. 30 minuuttia. Sivele pihvit öljyllä ja grillaa/paista ne n. 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Leikkaa bataateista lohkoja ja paista n. 25 minuuttia uunissa kunnes ovat pehmeät.
  3. Sekoita peston kaikki ainekset sauvasekoittimella. Viimeistele perunat pestolla ja silputulla persiljalla.

Reseptin tuotteet