Vege BBQ-pihvit kidneypavuista bataatin kera
Maistuvimmat vege-BBQ-pihvit valmistetaan kidneypavuista ja parsakaalista. Tarjoile grillattujen bataattien ja valkosipulipeston kera.
-
Valmistusaika45 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 400 g GoGreen Luomu Kidneypapuja (käyttövalmiit)
- 200 g tuoretta parsakaalia
- 4 rkl perunajauhoja
- 3-4 rkl bbq-kastiketta
- Suolaa, pippuria
Valkosipulipesto
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 ruukkua basilikaa
- 30 g pinjansiemeniä
- 4-5 rkl oliiviöljyä
- 1-2 rkl sitruunan mehua
- Suolaa, pippuria
Bataatit
- 2 bataattia
- Suolaa, pippuria
- Tuoretta persiljaa tarjoiluun
Valmistus
- Hienonna parsakaali. Huuhtele pavut ja valuta vesi. Murskaa pavut haarukalla ja sekoita mukaan BBQ-kastike, perunajauhot ja parsakaali. Muotoile taikinasta pihvejä ja anna olla jääkaapissa n. 30 minuuttia. Sivele pihvit öljyllä ja grillaa/paista ne n. 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta, mausta suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Leikkaa bataateista lohkoja ja paista n. 25 minuuttia uunissa kunnes ovat pehmeät.
- Sekoita peston kaikki ainekset sauvasekoittimella. Viimeistele perunat pestolla ja silputulla persiljalla.