Penne paahdetulla bataatilla, lehtikaalilla & balsamicolla
Maukas pastaresepti, joka saa värinsä paahdetusta bataatista ja lehtikaalista. Ja ai niin helppoa!
-
Valmistusaika30 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 270 g (8 dl) pastaa
- 2 bataattia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 salottisipulia
- 1 nippu tuoretta salviaa
- 1 dl GoGreen Kurpitsansiemeniä
- 1 pakkaus GoGreen Luomu Kikherneitä
- 2 valkosipulinkynttä puristettuina
- 1 dl sitruunan mehua
- ½ rkl balsamicoa
- ½ lehtikaali
- 1 nippu tuoretta persiljaa
- Suolaa ja mustapippuria
- Parmesanjuustoa haluttaessa
Valmistus
- Keitä pasta al dente pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Säästä n. 1 dl keitinvettä.
- Kuori ja paloittele bataatti. Kaada oliiviöljyä bataatin päälle ja paahda uunissa n. 15 minuuttia 185 asteessa kunnes bataatti on pehmeä.
- Kuullota pannulla silputtu salottisipuli, hienoksi leikattu salvia ja puristettu valkosipuli. Lisää hienonnettu lehtikaali ja kikherneet. Lisää paahdettu bataatti, kurpitsansiemenet sekä suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Lisää sitruunan mehu ja balsamico. Lisää keitetty pasta ja kaada mukaan keitinvettä sen verran että koostumus tuntuu hyvältä. Viimeistele persiljalla ja raastetulla juustolla.