Marokkolaista couscousia kurkumalla, kanelilla ja korianterilla
Couscousin maustaminen on täydellinen tapa lisätä makua marokkolaiseen illalliseen! Tässä reseptissä kylvämme mukaan kaikkea ihanaa, jotta ruoan aromi erottaa tavallisen couscousin taivaallisesta marokkolaisesta muhennoksesta.
-
Valmistusaika15 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 5 dl GoGreen täysjyväcouscousia
- 1 keltasipuli (hienonnettu)
- 2 valkosipulinkynttä (hienonnettu)
- 1 punainen chili
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 dl gojimarjoja
- ½ parsakaali
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 kanelitankoa
- 1 tl kurkumaa
- ½ sitruuna (puristettuna)
- 3-5 maustemittaa suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 rkl korianteria (hienonnettuna)
- 3 rkl GoGreen kurpitsansiemeniä
Valmistus
- Kuullota sipulit, valkosipuli ja chili sekä parsakaali ja gojimarjat öljyssä suurella paistinpannulla.
- Kaada ainekset kattilaan ja sekoita mukaan vesi, murskattu liemikuutio, kanelitangot ja kurkuma. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti.
- Lisää couscous kattilaan ja sekoita huolellisesti. Peitä heti kannella ja anna couscousin turvota muutama minuutti.
- Mausta couscous sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä ja hienonnettu tuore korianteri. Tarjoile!