Gluteenittomat piparkakut
Gluteeniton vaihtoehto Joulun tärkeimmässä leivonnaisesta. Olemme laittaneet taikinaan hampunsiemeniä, mantelia ja valmista piparkakkumaustetta. Eli jälleen kerran helppoa mutta kuitenkin hyvää! Hyvää Joulua!
-
Reseptin. 20-30 piparkakkua
Ainekset
- 3 dl mantelijauhoa
- ½ dl perunajauhoa
- 1 dl kookosöljyä
- ½ dl juoksevaa hunajaa
- ½ dl raakasokeria
- 2 tl bikarbonaattia
- Reilu hyppysellinen sormisuolaa
- 1 tl suolaa
- 3 rkl GoGreen Luomu Hampunsiemeniä
- 2 rkl mantelilastuja
- 3 tl piparkakkumaustetta
Valmistus
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Sekoita kaikki kuivat ainekset. Sekoita sulatettu kookosöljy, hunaja ja raakasokeri kuivien ainesten kanssa. Lisää hampunsiemenet ja mantelilastut. Sekoita tasaiseksi massaksi/taikinaksi.
- Kauli taikina ohueksi ja muotoile siitä hauskoja piparkakkuja.
- Paista n. 10 minuuttia uunin keskikorkeudella.