Gluteenittomat piparkakut

Gluteeniton vaihtoehto Joulun tärkeimmässä leivonnaisesta. Olemme laittaneet taikinaan hampunsiemeniä, mantelia ja valmista piparkakkumaustetta. Eli jälleen kerran helppoa mutta kuitenkin hyvää! Hyvää Joulua!

Ainekset

  • 3 dl mantelijauhoa
  • ½ dl perunajauhoa
  • 1 dl kookosöljyä
  • ½ dl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl raakasokeria
  • 2 tl bikarbonaattia
  • Reilu hyppysellinen sormisuolaa
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl GoGreen Luomu Hampunsiemeniä
  • 2 rkl mantelilastuja
  • 3 tl piparkakkumaustetta

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. 
  2. Sekoita kaikki kuivat ainekset. Sekoita sulatettu kookosöljy, hunaja ja raakasokeri kuivien ainesten kanssa. Lisää hampunsiemenet ja mantelilastut. Sekoita tasaiseksi massaksi/taikinaksi.
  3. Kauli taikina ohueksi ja muotoile siitä hauskoja piparkakkuja.
  4. Paista n. 10 minuuttia uunin keskikorkeudella.