Lehtikaalisalaatti kidneypavuilla
Moderni salaatti maustettu aasialaisittain! Sopii vaikka alkuruokana tai sekä nuudeleiden että grillatun ruoan kanssa.
-
Valmistusaika10 min + liotus yön yli
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 300 g tuoretta lehtikaalia
- 1,5 dl GoGreen Luomu Kidneypapuja (käyttövalmiit)
- 10 cm kurkkua kuorittuna
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl vaaleaa soijaa
- 2 limen mehu
- 1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
- ½ punainen chili hienoksi silputtuna
- 2 rkl GoGreen Seesaminsiemeniä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Valmistus
- Poista kaalista varsi, huuhtele ja hienonna.
- Sekoita mukaan pavut.
- Paloittele kurkku ohueksi ja lisää.
- Sekoita kastikkeen kaikki ainekset ja sekoita mukaan salaattiin.