Lehtikaalisalaatti kidneypavuilla

Moderni salaatti maustettu aasialaisittain! Sopii vaikka alkuruokana tai sekä nuudeleiden että grillatun ruoan kanssa.

  • Kokkausaika
    10 min + liotus yön yli
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

Kastike

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl vaaleaa soijaa
  • 2 limen mehu
  • 1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
  • ½ punainen chili hienoksi silputtuna 
  • 2 rkl GoGreen Seesaminsiemeniä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. Poista kaalista varsi, huuhtele ja hienonna.
  2. Sekoita mukaan pavut.
  3. Paloittele kurkku ohueksi ja lisää.
  4. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset ja sekoita mukaan salaattiin.