Gluteeniton pasta parsakaalilla, lehtikaalilla ja kurpitsansiemenillä

Peston voi valmistaa vaikka mistä. Tässä reseptissämme käytämme raakaa parsakaalia, joka antaa makua ja väriä gluteenittomalle pasta-annoksellemme.

  • Kokkausaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 400 g GoGreen Gluteeniton Luomu Penneä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 parsakaali
  • 2-3 lehtikaalinvartta (vain lehdet)
  • 3 rkl GoGreen Kurpitsansiemeniä
  • ½ ruukku basilikaa, säästä muutama lehti viimeistelyyn
  • 1 dl hyvää oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Muutama tippa sitruunan mehua
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, säästä vähän keitinvettä. Sekoita pastaan oliiviöljyä.
  2. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla sen verran että saavat kauniin värin.
  3. Paloittele parsakaali, valkosipuli ja lehtikaali.
  4. Sekoita parsakaali, lehtikaali, oliiviöljy, basilika ja puolet kurpitsansiemenistä. Jos sekoitus on koostumukseltaan liian löysä lisää vähän kurpitsansiemeniä. Jos sekoitus on koostumukseltaan liian paksu lisää vähän keitinvettä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunan mehulla.
  5. Sekoita pesto ja pasta. Viimeistele basilikalla ja kurpitsansiemenillä.