Fusilli avokadopestolla, korianterilla & uppomunalla
Ihana pastaresepti, jossa mukana on fusillia, avokadoa, korianteria, persiljaa ja kananmunaa. Voiko maistuvan vihreämmän ruoan valmistaminen olla tämän helpompaa!
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 270 g (8 dl) pastaa
- 2 avokadoa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku persiljaa
- 1 rkl tuoretta limen mehua
- 1 rasia (250 g) cocktailtomaatteja
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 4 kananmunaa
- 1 rkl etikkaa
- 1 tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistus
- Keitä pasta al dente pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Sekoita avokado, valkosipuli, persilja, korianteri, limen mehu, oliiviöljy tasaiseksi massaksi tehosekoittimella.
- Paahda saksanpähkinät pannulla ja lisää halkaistut cocktailtomaatit.
- Valmista uppomunat: kiehauta 1 L vettä (hyppysellinen suolaa ja 1 rkl etikkaa vedessä). Riko kananmuna lasiin ja pudota se lasista veteen. Anna hautua matalalla lämmöllä 3-4 minuuttia. Nosta kananmuna vedestä reikäkauhalla.
- Sekoita keittety pasta ja avokadomassa.
- Viimeistele annokset uppomunalla, mustapippurilla ja korianterilla.