Mitä on GoGreen.

GoGreenin tavoitteena on, että "vihreä" ruoka on maukasta ja että ruoanlaitto on sekä helppoa että hauskaa!

Vihreän ruoanlaiton vallankumous on ollut tavoitteemme aivan alusta alkaen. Meille vihreä ruoka ei tarkoita että kaikki olisi kasvisruokaa, vaan että teemme kasvisruoan valmistamisesta helpompaa ja hauskempaa ja tulos on herkullinen. Haluamme kaikkien tietävän, miten herkullista ja helppoa on käyttää siemeniämme, papujamme, linssejämme ja kasviksiamme päivittäisessä ruoanlaitossa.

Ensimmäinen askel kohti vihreämpää arkea voi olla pieni. Eli vaihda tai lisää yksi ainesosa valikoimastamme ruokaan, joka jo koetaan hyväksi. Kokeile vaikka linssejä tai papuja jauhelihakastikkeeseen - samalla maku korostuu, ruoasta tulee terveellisempää ja kastikkeesta riittoisampaa. Sekoita kurpitsansiemeniä, bulguria ja papuja salaattiin, tai ripottele pellavansiemeniä ja auringonkukansiemeniä aamupuuroon. Alkuun päästyäsi opastamme sinut huumaavilta tuoksuvien linssipatojen ja kotona tehdyn hummuksen saloihin.

GoGreen hakee valikoimaansa koko maailman parhaimmiston, ympäristövastuullisesti. Lanseerasimme ensimmäisinä tetroihin pakatut pavut, herneet ja linssit. Tetrat ovat huomattavasti ympäristöystävällisempiä kuin säilykepurkit. Nyttemmin valikoimamme käsittää myös luomuherneet, maissin ja tomaattimurskan. Parempi vaihtoehto sekä sinulle että ympäristöllemme.

GoGreen on osa Lantmännen-konserni, jonka arvoja vastuullisesti tuotettu ruoka on. Ruoka, jota yritämme tuottaa kestävällä tavalla, maasta pöytään. Lue lisää hyvästä ruoasta osoitteessa www.lantmannen.se