Linssien valmistaminen on sekä nopeaa että helppoa. Hyvälle maistuvina niitä voi käyttää monipuolisesti kaikkeen salaateista keittoihin ja patoihin. Alla tarkemmin GoGreenin linsseistä.

Punaiset linssit
Punaiset linssit pehmenevät ja hieman soseutuvat keitettäessä, joten ne ovat erityisen herkullisia pataruoissa, keitoissa, paistoksissa, jauhelihakastikkeessa ja kasvispihveissä. Punaisia linssejä ei tarvitse liottaa ja keittoaikakin on vain 10 minuuttia. Koska punaiset linssit on kuorittu, ei niitä voi idättää. Linssit sisältävät paljon proteiinia ja kuituja.

Vihreät linssit
Vihreät linssit ovat rakenteeltaan kiinteämpiä ja niiden keittoaika on pitempi kuin punaisen serkkunsa. Vihreät linssit maistuvat salaateissa, pataruoissa, keitoissa ja paistoksissa, eikä niitä välttämättä tarvitse liottaa. Ne tosin paisuvat ja kiehuvat nopeammin, jos niitä liotetaan vedessä noin tunti. Vihreitä linssejä voi idättää ja niissä on paljon proteiineja ja kuituja.