Valmistus

Laske 0,5 dl tattaria ja 1,5 dl vettä per annos.

  1. Huuhtele tattari ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä.
  2. Kiehauta vesi. Lisää tattari, suola ja mahdolliset muut mausteet. Anna hiljalleen kiehua 10-15 min.
  3. Anna mielellään tattarin turvota vähän lisää ennen tarjoilua

Ainesosat

Kokonaisia tattarisuurimoita (gluteeniton).

Saattaa sisältää soijapavun jäämiä.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa 2,9 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraattia 60 g
josta sokereita 0,0 g
Ravintokuitua 8,8 g
Proteiinia 12,5 g
Suolaa 0 g
Rautaa 3,0 mg (21%*)
*Päivän saantisuosituksesta.

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen