Valmistus

Laske 0,5 dl tattaria ja 1,5 dl vettä per annos.

  1. Huuhtele tattari ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä.
  2. Kiehauta vesi. Lisää tattari, suola ja mahdolliset muut mausteet. Anna hiljalleen kiehua 10-15 min.
  3. Anna mielellään tattarin turvota vähän lisää ennen tarjoilua

Ainesosat

Kokonaisia tattarisuurimoita (gluteeniton).

Saattaa sisältää soijapavun jäämiä.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 1400 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 2 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraattia 65 g
josta sokereita 0,4 g
Ravintokuitua 5,8 g
Proteiinia 11 g
Suolaa 0 g
Rautaa 3,8 mg (27%*)
Magnesiumia 180 mg (48%*)
Sinkkiä 2,5 mg (25%*)
*Päivän saantisuosituksesta.

Myynnissä täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen