Valmistus
Jäinen hernejauhis paistetaan pannulla keskilämmöllä öljyssä noin 5-7 minuuttia usein sekoittaen.
Jäinen hernejauhis paistetaan pannulla keskilämmöllä öljyssä noin 5-7 minuuttia usein sekoittaen.
Vesi, herneproteiini 25%*, rapsiöljy, sipulipalat, paahdettu sipulijauhe, luontaiset aromit, sokeri, rypälesokeri, perunatärkkelys, suola, fariinisokeri (sokeri, ruokosokerimelassi, ruokosokerisiirappi), aromi.
*Ruotsissa viljeltyjä herneitä.
Energiaa | 866 kJ / 207 kcal |
Rasvaa | 12 g |
josta tyydyttynyttä | 1,0 g |
Hiilihydraattia | 5,9 g |
josta sokereita | 2,2 g |
Ravintokuitua | 2,0 g |
Proteiinia | 19 g |
Suolaa | 1,3 g |