Valmistus

Jäinen hernejauhis paistetaan pannulla keskilämmöllä öljyssä noin 5-7 minuuttia usein sekoittaen.

Ainesosat

Vesi, herneproteiini 25%*, rapsiöljy, sipulipalat, paahdettu sipulijauhe, luontaiset aromit, sokeri, rypälesokeri, perunatärkkelys, suola, fariinisokeri (sokeri, ruokosokerimelassi, ruokosokerisiirappi), aromi.

*Ruotsissa viljeltyjä herneitä.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 866 kJ / 207 kcal
Rasvaa 12 g
josta tyydyttynyttä 1,0 g
Hiilihydraattia 5,9 g
josta sokereita 2,2 g
Ravintokuitua 2,0 g
Proteiinia 19 g
Suolaa 1,3 g

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen