Valmistus

Jäinen hernejauhispihvi paistetaan pannulla keskilämmöllä öljyssä noin 6-8 minuuttia.

Ainesosat

Vesi, herneproteiini 21%*, kasviöljy (rapsi, shea), stabilointiaine (metyyliselluloosa), luontaiset aromit, rypälesokeri, suola, väriaine (punajuuri), sokeri, perunakuitu, aromi, kasvisliemi (sipuli, purjosipulluute, porkkanauute, mausteet), mustapippuri, maissitärkkelys.

*Ruotsissa viljeltyjä herneitä.

Ravintoarvo per 100 g

Energiaa 909 kJ / 217 kcal
Rasvaa 16 g
josta tyydyttynyttä 2,7 g
Hiilihydraattia 2,5 g
josta sokereita 0,9 g
Ravintokuitua 2,7 g
Proteiinia 15 g
Suolaa 1,5 g
Voimakassuolainen

Myydään täällä

Tuotteet löytyy hyvin varustetuista myymälöistä ympäri Suomen