Vegelasagne valkoisista pavuista ja kesäkurpitsasta
Kermainen, täytetäinen, papuinen – ja todella hyvää. Ja vielä niin helppo valmistaa!
-
Resepti4 annosta
Ainekset
Valkokastike
500 g crème fraichea
1 kesäkurpitsa
Suolaa ja mustapippuria
Tomaatti-papu-kastike
1 keltasipuli silputtuna
Oliiviöljyä paistamiseen
2 pakkausta tomaattimurskaa
1 pakkaus GoGreen Suuria Valkoisia Luomupapuja kunnolla huuhdeltuina
2 tl kuivattua basilikaa
Lisäksi
1 pakkaus lasagnelevyjä
Juustoraastetta
Valmistus
- Lämmitä uuni 225 asteeseen.
- Valkokastike: Leikkaa kesäkurpitsa suhteellisen isoiksi paloiksi ja anna kiehua crème fraichen kanssa n. 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tomaattikastike: Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska, pavut ja basilika. Anna kiehua 5 minuuttia.
- Kokoa kerroksittain tomaattikastiketta, valkokastiketta ja lasagnelevyjä voideltuun uunivuokaan. Kaada lopuksi kerros valkokastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 20 minuuttia 225 asteessa.