Vegaaninen Spagetti Bolognese
Pasta bolognesekastikkeella on suosikki useimmissa kodeissa. Tässä tulee vegaaninen versio, jossa jauhelihan korvaa laadukkaista ruotsalaisista herneistä valmistettu GoGreen Hernejauhis.
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 150 g GoGreen Hernejauhis
- 1 purkki paseerattua tomaattia (400g)
- ½ keltainen sipuli hienonnettuna
- 1 dl kasvislientä
- ½ dl tomaattipyreetä
- 2 dl vettä
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ punainen chili hienonnettuna
- 1 ruokalusikallinen kuivattuja yrttejä, esim. basilikaa, oreganoa tai timjamia
- 2 ruokalusikallista rypsiöljyä
- Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
- 400 g spagettia
Valmistus
- Bolognese: Ruskista sipuli öljyssä, lisää tomaattipyree ja valkosipuli ja paista nämä kevyesti ennen kuin lisäät paseeratun tomaatin ja kasvisliemen. Anna kiehua ja lisää hernejauhis sekä chili.
Hauduta matalla lämmöllä 5 minuuttia. Laimenna vedellä kunnes saavutat toivotun koostumuksen. - Pasta: Kypsennä pasta puolikypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
- Vinkki! Raasta vegaanista juustoa annoksen päälle tuomaan lisää makua.