Tattarisalaatti fetalla ja tomaatilla
Kun haluat voida hyvin - ruokaisa raikas ja helppo salaatti.
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 annosta
Ainekset
- 1 dl GoGreen Kokonaisia Tattareita
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 tl vihanneslientä
- 3 dl vettä
- 2 tomaattia isona lohkoina
- 50 g fetajuustoa kuutioina
- Muutama suikale punasipulia
- Rucolaa
- Oliiviöljyä
- Suolaa, pippuria
Valmistus
- Huuhtele tattari ensin lämpimässä ja sitten kylmässä vedessä. Sekoita viinietikka, liemi ja vesi. Kiehauta vesi ja lisää tattari, keitä n. 10 minuuttia, sekoita ja nosta liedeltä pois.
- Laita tomaatti, fetajuusto, punasipuli ja rucola kulhoon. Mausta suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä ja etikalla. Kaada keitetyn tattarin päälle ja tarjoile.