Tattarisalaatti fetalla ja tomaatilla

Kun haluat voida hyvin - ruokaisa raikas ja helppo salaatti.

  • Kokkausaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 annosta

Ainekset

  • 1 dl GoGreen Kokonaisia Tattareita
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 tl vihanneslientä 
  • 3 dl vettä
  • 2 tomaattia isona lohkoina
  • 50 g fetajuustoa kuutioina
  • Muutama suikale punasipulia
  • Rucolaa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa, pippuria

Valmistus

  1. Huuhtele tattari ensin lämpimässä ja sitten kylmässä vedessä. Sekoita viinietikka, liemi ja vesi. Kiehauta vesi ja lisää tattari, keitä n. 10 minuuttia, sekoita ja nosta liedeltä pois. 
  2. Laita tomaatti, fetajuusto, punasipuli ja rucola kulhoon. Mausta suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä ja etikalla. Kaada keitetyn tattarin päälle ja tarjoile.