Rapeita nuggetteja, marinoitua punasipulia ja dippejä
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 henkilölle
Ainekset
- 380 g GoGreen Luomu Suuria Valkoisia Papuja*
- 150 g GoGreen Luomumaissia
- GoGreen Luomu Hampunsiemeniä
- 1 keltasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 kananmunaa
- 2 rkl vehnäjauhoa
- 2 rkl kasvisfondia
- 0,5 rkl paprikajauhetta
- Öljyä/voita paistamiseen
*Voit hyvin korvata GoGreenin Luomu Papumixillä,
Luomu Borlottipavuilla tai Mustapavuilla
Marinoitu punasipuli
- 2 punasipulia
- 1 dl etikkaa
- 2 dl sokeria
- 3 dl vettä
Punajuurihumusdippi
- 150 g GoGreen Luomu Kikherneitä
- 3 keitettyä punajuurta
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 nippu korianteria
Avokado-basilikadippi
- 1 rkl GoGreen Luomu Chia-siemeniä
- 2 avokadoa
- 1 ruukkubasilika
- 0,5 sitruunan mehu
- sormisuolaa maun mukaan
Valmistus
- Marinoitu punasipuli: Viipaloi punasipulit ja laita ne kattilassa olevaan etikka-vesi-sokeriseokseen. Kiehauta ja sammuta liesi. Anna vetäytyä 10 min.
- Punajuurihumusdippi: Sekoita tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
- Avokado-basilikadippi: Sekoita tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
- Sekoita pavut, maissi, silputut sipulit, kananmunat, jauhot, kasvisfondi ja paprikajauhe rouheaksi massaksi tehosekoittimessa.
- Muotoile nuggeteiksi ja kieritä hampunsiemenissä. Paista runsaassa rasvassa (voi tai öljy) tai friteeraa kullanruskeiksi.