Rapeita nuggetteja, marinoitua punasipulia ja dippejä

  • Valmistusaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 henkilölle

Ainekset

Marinoitu punasipuli

  • 2 punasipulia
  • 1 dl etikkaa
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl vettä

Punajuurihumusdippi

  • 150 g GoGreen Luomu Kikherneitä
  • 3 keitettyä punajuurta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 nippu korianteria

Avokado-basilikadippi

Valmistus

  1. Marinoitu punasipuli: Viipaloi punasipulit ja laita ne kattilassa olevaan etikka-vesi-sokeriseokseen. Kiehauta ja sammuta liesi. Anna vetäytyä 10 min.
  2. Punajuurihumusdippi: Sekoita tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
  3. Avokado-basilikadippi: Sekoita tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
  4. Sekoita pavut, maissi, silputut sipulit, kananmunat, jauhot, kasvisfondi ja paprikajauhe rouheaksi massaksi tehosekoittimessa.
  5. Muotoile nuggeteiksi ja kieritä hampunsiemenissä. Paista runsaassa rasvassa (voi tai öljy) tai friteeraa kullanruskeiksi.