Kasvisstroganoff halloumilla ja punaisilla linsseillä

Herkullinen stroganoff, jossa liha on korvattu halloumilla ja punaisilla linsseillä. Halloumijuuston voi vaihtaa vegaaniseen juustoon tarvittaessa.

  • Kokkausaika
    30 minuuttia
  • Resepti
    4-6 annosta

Ainekset

  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
  • 3 porkkanaa 3 cm pitkinä tankoina
  • 1 keltasipuli silputtuna
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 pakkaus tomaattimurskaa
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 3 dl kaura- tai soijakermaa (tai tavallista kermaa)
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 1 pakkaus GoGreen Suuria Valkoisia Papuja (käyttövalmiit)
  • 300 g halloumijuustoa sentin paksuisina tankoina
  • Öljyä paistamiseen
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Vettä tarvittaessa

Valmistus

  1. Kuullota porkkanoita ja sipulia muutama minuutti. Lisää kaikki muut ainekset paitsi hallumi ja vakoiset pavut. Keitä kypsäksi 15-20 min.
  2. Lisää valkoiset pavut. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Ruskista juustoon pintaväri nopeasti ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto. Tarjoile kvinoaa, couscousia tai bulguria lisukkeena. Kastikkeen voi myös tehdä käyttövalmiista GoGreenin Punaisista linsseistä (säilyke).