Kasvisstroganoff halloumilla ja punaisilla linsseillä
Herkullinen stroganoff, jossa liha on korvattu halloumilla ja punaisilla linsseillä. Halloumijuuston voi vaihtaa vegaaniseen juustoon tarvittaessa.
-
Valmistusaika30 minuuttia
-
Resepti4-6 annosta
Ainekset
- 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
- 3 porkkanaa 3 cm pitkinä tankoina
- 1 keltasipuli silputtuna
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 1 pakkaus tomaattimurskaa
- 2 rkl kasvisfondia
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 3 dl kaura- tai soijakermaa (tai tavallista kermaa)
- 2 tl kuivattua timjamia
- 1 pakkaus GoGreen Suuria Valkoisia Papuja (käyttövalmiit)
- 300 g halloumijuustoa sentin paksuisina tankoina
- Öljyä paistamiseen
- Suolaa ja mustapippuria
- Vettä tarvittaessa
Valmistus
- Kuullota porkkanoita ja sipulia muutama minuutti. Lisää kaikki muut ainekset paitsi hallumi ja vakoiset pavut. Keitä kypsäksi 15-20 min.
- Lisää valkoiset pavut. Lisää vettä tarvittaessa.
- Ruskista juustoon pintaväri nopeasti ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto. Tarjoile kvinoaa, couscousia tai bulguria lisukkeena. Kastikkeen voi myös tehdä käyttövalmiista GoGreenin Punaisista linsseistä (säilyke).