Punaisista linsseistä valmistettu kasvisstroganoff halloumijuustolla

Herkullinen stroganoff, jossa liha on korvattu halloumilla ja punaisilla linsseillä. Halloumijuuston voi vaihtaa vegaaniseen juustoon tarvittaessa.

  • Kokkausaika
    30 minuuttia

Ainekset

  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
  • 3 porkkanaa 3 cm pitkinä tankoina
  • 1 keltasipuli silputtuna
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 3 dl kaura- tai soijakermaa (tai tavallista kermaa)
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 1 pakkaus GoGreen Suuria Valkoisia Papuja (käyttövalmiit)
  • 300 g halloumijuustoa sentin paksuisina tankoina
  • Öljyä paistamiseen
  • Suolaa ja pippuria
  • Vettä tarvittaessa

Valmistus

  1. Kuullota porkkanoita ja sipulia muutama minuutti. Lisää kaikki muut ainekset paitsi hallumi ja vakoiset pavut. Keitä kypsäksi 15-20 min.
  2. Lisää valkoiset pavut. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Ruskista juustoon pintaväri nopeasti ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto. Tarjoile riisiä, kvinoaa, couscousia tai bulguria lisukkeena.