Ruisnachoja, paistettua chorizoa ja maissi-jalapenoranskankermaa

Ainekset

Valmistus (20 minuuttia)

1. Laita jalapenot ja maissi yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna tasaiseksi. Voit hienontaa myös veitsellä. Vatkaa ranskankerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jalapeno-maissisekoitus. Mausta suolalla ja limemehulla. Anna maustua jääkaapissa.

2. Levitä chorizot kylmälle pannulle ja lämmitä pannu keskilämmölle. Käännä chorizot, kun niistä alkaa sulaa pannulle rasvaa. Paista vielä noin minuutti.

3. Kokoa RuisNachojen päälle tahnaa sekä neljään osaan leikattu chorizoviipale. Koristele tuoreella kirvelillä.

Vinkki: Jos kermaa jää, tee siitä kuumalla lusikalla munanmuotoisia palloja juuressosekeiton keskelle, saat lisää makuja ja näköä.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?