Pa(vu)sta Carbonara

  • Kokkausaika
    20 minuuttia
  • Resepti
    4 Henkilölle

Ainekset

  • 380 g GoGreen Luomu Borlottipapuja*
  • 500 g (gluteenitonta) spagettia
  • 100 g herneitä (säilykkeinä)
  • 200 g sekasieniä
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1,5 dl kasvisruokakermaa
  • 4 munankeltuaista
  • 50 g parmesanjuustoa
  • Mustapippuria
  • Persiljaa

*Voit hyvin korvata vaikka GoGreenin Luomu Papumixillä,
Luomu Suurilla Valkoisilla Pavuilla tai Luomu Kikherneillä

Valmistus

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi ja paista sienet, sipuli ja valkosipuli.
  2. Sekoita kerma ja parmesaani kulhossa. Lämmitä kermasekoitus ja kaada valutettu pasta siihen.
  3. Taittele keltuaiset sekaan. Tarjoile papujen, herneiden, sienien, persiljasilpun, parmesaanin ja vastajauhetun mustapippurin kera.