Pa(vu)sta Carbonara
-
Valmistusaika20 minuuttia
-
Resepti4 Henkilölle
Ainekset
- 380 g GoGreen Luomu Borlottipapuja*
- 500 g (gluteenitonta) spagettia
- 100 g herneitä (säilykkeinä)
- 200 g sekasieniä
- 1 keltasipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1,5 dl kasvisruokakermaa
- 4 munankeltuaista
- 50 g parmesanjuustoa
- Mustapippuria
- Persiljaa
*Voit hyvin korvata vaikka GoGreenin Luomu Papumixillä,
Luomu Suurilla Valkoisilla Pavuilla tai Luomu Kikherneillä
Valmistus
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi ja paista sienet, sipuli ja valkosipuli.
- Sekoita kerma ja parmesaani kulhossa. Lämmitä kermasekoitus ja kaada valutettu pasta siihen.
- Taittele keltuaiset sekaan. Tarjoile papujen, herneiden, sienien, persiljasilpun, parmesaanin ja vastajauhetun mustapippurin kera.