Tulinen kasvischili ruskeilla pavuilla

Herkullinen ja tulinen ruskeista pavuista valmistettu chili sin carne. Liota pavut yön yli niin ruoka valmistuu nopeasti seuraavana päivänä.

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 keltasipuli
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika kuutioituna
  • 300 g GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 3,5 dl kasvislientä
  • 1 jalapeno, silputtuna
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • 1 rkl Srirachaa (vahva chilikastike)
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 tl savustettua chilijauhetta
  • ½ tl juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 9 dl GoGreen Ruotsissa Viljeltyjä Ruskeita Papuja keitettynä pakkauksessa olevan ohjeen mukaan
  • Tarjoile lisänä tortilla- tai ruislastuja.

Valmistus (20 min + liottaminen sekä papujen keittäminen)

1. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota öljyssä kullanvärisiksi.

2. Kuutioi paprika ja silppua jalapeno (poista ensin siemenkodat)

3. Lisää paprika ja jalapeno sipulisekoitukseen ja hauduta muutama minuutti. Lisää loput mausteet ja ainekset. Kaada valutetut pavut sekaan viimeisinä.

4. Hauduta 5 min keskilämmöllä kannen alla. Sekoita välillä. Tarjoile tortilla- tai ruislastujen kera. Koristele tuoreella korianterilla ja persiljalla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?