Tikka Masala - intialainen pata maustetulla riisillä

Ihanaa intialaista tikka masalaa tuoksuvalla maustetulla riisillä!

Ainekset (4 annosta)

Maustettu riisi
4 dl basmatiriisiä
1 kanelitanko
2 kardemummasiementä
1 hyppysellinen kurkumaa

Tikka Masala
300 g broileria
1 rkl voita
1 valkosipulin kynsi (silputtuna)
3 salaattisipulia (silputtuna)
0,5 punainen chili (silputtuna) 
1 keltainen tai punainen paprika
2 tl garam masalaa
0.5 dl korianteria (silputtuna)
1 rkl inkivääriä (silputtuna) 
3 dl GoGreen Kaurapohjaista Ruokaa
suolaa, pippuria
3 rkl tomaattisosetta

Valmistus (40 min)

1. Laita riisi kiehumaan n. 8 desilitraan vetta. Lisää kanelitanko, muutama kardemummasiemen ja vähän kurkumaa. Suolaa kevyesti.
2. Ruskista broileri voissa. Lisää valkosipuli, salaattisipuli, chili ja paprika. Mausta garam masalalla, korianterilla ja inkiväärillä.
3. Kaada mukaan kerma/jogurtti ja tomaattisose. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Tarjoile broiler maustetun riisin ja jogurttikastikkeen sekä naan-leivän kanssa. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?