Punaisista linsseistä valmistettu kasvisstroganoff halloumijuustolla

Herkullinen stroganoff, jossa liha on korvattu halloumilla ja punaisilla linsseillä. Halloumijuuston voi vaihtaa vegaaniseen juustoon tarvittaessa.

Ainekset (4-6 annosta)

  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
  • 3 porkkanaa 3 cm pitkinä tankoina
  • 1 keltasipuli silputtuna
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 3 dl kaura- tai soijakermaa (tai tavallista kermaa)
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 1 pakkaus GoGreen Suuria Valkoisia Papuja (käyttövalmiit)
  • 300 g halloumijuustoa sentin paksuisina tankoina
  • Öljyä paistamiseen
  • Suolaa ja pippuria
  • Vettä tarvittaessa

Valmistus (30 min)

1 Kuullota porkkanoita ja sipulia muutama minuutti. Lisää kaikki muut ainekset paitsi hallumi ja vakoiset pavut. Keitä kypsäksi 15-20 min.

2. Lisää valkoiset pavut. Lisää vettä tarvittaessa.

3. Ruskista juustoon pintaväri nopeasti ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juusto. Tarjoile riisiä, kvinoaa, couscousia tai bulguria lisukkeena.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?