Punaisista linsseistä valmistettu kasvisbolognese, tuoretta basilikaa

Oletko jo kokeillut kasvisbolognesea? Korvaa liha punaisilla linsseillä ja mausta italialaisittain niin saat makunystyröitä hivelevän kasvisvaihtoehdon!

Ainekset (4 annosta)

  • 1 keltasipuli silputtuna
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 karkeaksi raastettua porkkanaa
  • 130 g karkeaksi raastettua juuriselleriä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kuivattua rosmariinia 
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 1 dl GoGreen Punaisia Linssejä (kuivia)
  • 2-3 dl vettä
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Kidneypapuja
  • 1 rkl soijaa
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Öljyä paistamiseen
  • 200-300 g pastaa

Valmistus (30 min)

  1. Kuullota sipuli ja kasvikset öljyssä. Lisää tomaattipyree ja mausteet, freesaa muutama minuutti.
  2. Lisää kaikki loput ainekset paitsi pavut ja keitä hiljalleen 20 minuuttia.
  3. Lisää pavut ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  5. Tarjoile kasvisbolognese pastan kanssa, viimestele yrteillä. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?