Penne paahdetulla bataatilla, lehtikaalilla & balsamicolla

Maukas pastaresepti, joka saa värinsä paahdetusta bataatista ja lehtikaalista. Penne-pastamme on sekä gluteeniton että luomu!

Ainekset (4 annosta)

  • 270 g (8 dl) GoGreen Gluteeniton Luomu Penneä
  • 2 bataattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 salottisipulia
  • 1 nippu tuoretta salviaa
  • 1 dl GoGreen Kurpitsansiemeniä
  • 1 pakkaus (290 g) GoGreen Luomu Kikherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl sitruunan mehua
  • ½ rkl balsamicoa
  • ½ lehtikaali
  • 1 nippu tuoretta persiljaa
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Parmesanjuustoa halutessa

Valmistus (30 min)

1. Keitä pasta al dente pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Säästä n. 1 dl keitinvettä.

2. Kuori ja paloittele bataatti. Kaada oliiviöljyä bataatin päälle ja paahda uunissa n. 15 min 185 asteessa kunnes bataatti on pehmeä.

3. Kuullota pannulla silputtu salottisipuli, hienoksi leikattu salvia ja puristettu valkosipuli. Lisää hienonnettu lehtikaali ja kikherneet. Lisää paahdettu bataatti, kurpitsansiemenet sekä suolaa ja pippuria maun mukaan.

4. Lisää sitruunan mehu ja balsamico. Lisää keitetty pasta ja kaada mukaan keitinvettä sen verran että koostumus tuntuu hyvältä. Viimeistele persiljalla ja raastetulla juustolla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?