Paahdettua broileria ja juureksia

Aina yhtä maukas broileriklassikko uunijuureksilla. Hyvää ruokahalua!

Ainekset (4 annosta)

2 porkkanaa
2 palsternakkaa
1 sipuli
4 rkl oliiviöljyä
4 rkl kanafondia
600 g broilerinkopipifilettä
1 paketti miniterttutomaatteja
1 pakkaus GoGreen Luomu Kidneypapuja (käyttövalmiit)
4 rkl GoGreen Auringonkukansiemeniä
150 g fetajuustoa (kuutioina)
mustapippuria, suolaa, leikattuna yrttejä
1 sitruunan mehu

Valmistus (35 min)

1. Kuori, lohko ja jaa juurekset yhtä suuriksi paloiksi. Sekoita oliiviöljy ja kanafondi kulhossa.
2. Lisää broileri ja juurekset, sekoita hyvin. Aseta broileri ja vihannekset leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paahda 200 °C uunissa n. 30 - 40 min.
3. Ripottele tomaatit, kidneypavut ja kuutioitu fetajuusto päälle ja paahda vielä 5 minuuttia.
4. Mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunamehulla. Tarjoile esim. kylmän jogurttikastikkeen ja tuoreen leivän kera.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?