Mungpavut dal - intialainen linssikeitto

Ihanan intialaisen keiton resepti, suosittelemme kokeilemaan!

Ainekset (4 annosta)

  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulin kynsi puristettuna
  • 1 tl tuoretta raastettua inkivääriä
  • 0,5 tl juustokuminaa
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • 1 pakkaus GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 1,5 dl GoGreen Mungpapuja (keitetään pakkauksessa olevan ohjeen mukaan)
  • 8 dl vettä
  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • Suolaa

Valmistus (20 min)

1. Lämmitä kattilassa öljy. Kuullota sipuli, valkosipuli, inkivääri, juustokumina, chilijauhe ja tomaatti n. 1 minuutti.
2. Lisää keitetyt mungpavut ja vesi. Anna hautua n. 20 minuuttia. Mausta suolalla. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?