Mungpavut dal - intialainen linssikeitto

Ihanan intialaisen keiton resepti, suosittelemme kokeilemaan!

Ainekset (4 annosta)

1 valkosipulin kynsi (puristettuna) 
1 tl raastettua inkivääriä
1 sipuli (silputtuna)
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl chiliä (jauhettuna)
1 tomaatti (murskattuna)
1 0,5 dl GoGreen Mungpapuja (keitetään paketissa olevan ohjeen mukaan)
8 dl vettä
oliiviöljyä paistamiseen
suolaa

Valmistus (20 min)

1. Lämmitä kattilassa öljy. Kuullota sipuli, inkivääri, sipuli, juustokumina, chili ja tomaatti n. 1 minuutti.
2. Lisää keitetyt mungpavut ja vesi. Anna hautua n. 20 minuuttia. Mausta suolalla. 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?