Mungpapusalaatti tuoreilla yrteillä

Herkullinen salaatti, jossa pienten mungpapujen lisäksi runsaasti kasviksia ja tuoreita yrttejä. Kesäillallisten kruunaamaton kuningas!

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dl GoGreen Mungpapuja, liota vedessä 8 tuntia
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 ruukku tuoretta minttua, karkeana silppuna
  • 6-8 kevätsipulia
  • 1 vihreä paprika, kuutioituna 
  • 3 keskikokoista tomaattia, kuutioituina
  • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
  • ¼ tl jauhettua mustapippuria
  • ½ tl merisuolaa
  • 3 rkl sitruunamehua (tuoreesta sitruunasta puristettua)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl GoGreen Kurpitsansiemeniä
  • ½ dl mustia oliiveja kuutioituina

Valmistus (30 min + liottaminen)

1. Keitä mungpapuja 12 min pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kaada pavut suureen kulhoon ja lisää valkosipuli, suola, pippuri, sitruunamehu ja oliiviöljy. Aseta jäähtymään.

3. Sekoita jäähtyneet mungpavut kasviksiin. Mausta lisää tarvittaessa.

 

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?