Kasvisbolognese punaisista linsseistä

Valmista herkullinen pasta bolognese linsseillä - pehmeän maun kastikkeelle antavat terveelliset siemenet. Perinteisen kotiruoan voi valmistaa näinkin, nami!

Ainekset (4 annosta)

  • 1 keltasipuli hienoksi silputtuna
  • 2 sellerinvartta hienoksi silputtuina
  • 1 porkkana hienoksi raastettuna
  • 2 valkosipulin kynttä hienoksi silputtuna
  • Oliiviöljyä pastamiseen
  • ½ pussi GoGreen Salaattisekoitusta
  • 1 pakkaus käyttövalmiita GoGreen Punaisia Linssejä (voit vaihtaa ne 2 dl GoGreen Kuorettomiin Hirssinjyviin)
  • 2 dl valkoviiniä haluttaessa, muuten 2 dl vettä
  • 1 purkki kuorittuja kokonaisia tomaatteja paloiteltuina
  • ½ tl oreganoa
  • 1 tl sokeria
  • Suolaa, mustapippuria

Valmistus (40 min)

1. Paista sipuli, porkkana, selleri ja valkospuli oliiviöljyssä kunnes sipuli on pehmeä ja läpinäkyvä. Kaada mukaan viini/vesi ja kiehauta.

2. Laita salaattisekoitus tehosekoittimeen ja jauha hienommaksi. Lisää salaattisekoitus, linssit, tomaatit, oregano ja sokeri paistinpannuun ja kiehauta. Laita pienemmälle lämpötilalle ja anna hautua 25 minuuttia kannen alla.

3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile vaikka GoGreenin Gluteenittomien Luomupastojen kanssa (Penne tai Fusilli) tai käytä lasagnessa kastikkeena.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?