Kasvisbolognese (Sigrid Barany)

Valmista herkullinen pasta bolognese linsseillä, pehmeän maun kastikkeelle antavat terveelliset siemenet.

Ainekset (4 annosta)

  • 1 keltainen sipuli, hienoksi silputtuna
  • 2 sellerivartta, hienoksi silputtuina
  • 1 porkkana, hienoksi raastettuna
  • 2 valkosipulin kynttä, hienoksi silputtuna
  • oliiviöljyä pastamiseen
  • ½ pussi GoGreen Salaattisekoitusta
  • 1 pakkaus käyttövalmiita GoGreen Punaisia Linssejä (voit vaihtaa ne 2 dl GoGreen Kuorettomiin Hirssinjyviin)
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 purkki kuorittuja kokonaisia tomaatteja, paloiteltuina
  • ½ tl oreganoa
  • 1 tl sokeria
  • suolaa, mustapippuria

Valmistus (40 min)

1. Paista sipuli, porkkana, selleri ja valkospuli oliiviöljyssä kunnes sipuli on pehmeä ja läpinäkyvä. Kaada mukaan viini ja kiehauta.

2. Laita salaattisekoitus tehosekoittimeen ja jauha hienommaksi. Lisää salaattisekoitus, linssit, tomaatit, oregano ja sokeri paistinpannuun ja kiehauta. Laita pienemmälle lämpötilalle ja anna hautua 25 minuuttia kannen alla.

3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile pastan kanssa tai käytä lasagnessa kastikkeena.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?