Joulusalaatti kidneypavuilla, fenkolilla, chèvreellä ja sahramilla

Ihana yhdistelmä raakoja vihanneksia ja pehmeitä täyteläisiä papuja Joulun makuisena salaattina.

Ainekset (4 annosta)

Kastike:

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0,5 g sahramia
  • Suolaa ja pippuria

Valmistus (20 min)

1. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset ja anna olla hetki.

2. Huuhtele pavut kylmässä vedessä. Hienonna ruohosipuli. Paahda auringonkukansiemenet.

3. Poista fenkolista huonot lehdet ja hienonna se suikaleiksi. Laita jääveteen hetkeksi.

4. Laita machêsalaatti isolle lautaselle ja laita pavut, ruohosipuli, fenkoli ja granaattiomenansiemenet salaatin päälle. Viimeistele käsin paloitellulla chèvre-juustolla ja paahdetuilla auringonkukansiemenillä.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?