Jauhelihakastike punaisilla linsseillä

Spagetti jauhelihakastikkeella maistuu aina - tässä siitä tuunattu trendikkäämpi versio. Valmista tällä kertaa jauhelihakastikkeesi vähän vihreämmin ja lisää siihen käyttövalmiita GoGreenin Punaisia Linssejä!

Ainekset (4 annosta)

  • 2 sipulia silputtuna
  • 2 valkosipulin kynttä puristettuina
  • Ölyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 400 g GoGreen Luomu Tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • 1 paketti GoGreen Punaisia Linssejä (käyttövalmiit)
  • 1 tl oreganoa
  • Suolaa, mustapippuria
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl öljyä
  • 300 g spaghettia
  • Parmesanjuustoa raastettuna

Valmistus (30 min)

1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä isommassa kattilassa tai padassa. Murenna mukaan jauheliha ja anna ruskistua. Kaada mukaan tomaattimurska ja vesi kun sipulit ja jauheliha on paistunut. 
2. Kaada mukaan linssit ja oregano. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10-15 minuuttia. Mausta suolalla, mustpippurilla ja viinietikalla. 
3. Samalla kun kastike kiehuu hiljalleen voit keittä spagetin pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
4. Tarjoa spagetti ja kastike viimeisteltynä parmesanraasteella ja mustapippurilla.

Lisää jänniä reseptejä

Mitä mieltä olet?